Geroosterde broodjes con mozzarella, seizoensgroenten en een dagverse pesto volgens de stemming van de chef
Dip je lekkere bruschetta in het romige burrata di Puglia
Grilled octopus con Rucola, verdure & balsamico Con molto gusto & passione
De perfecte trio van Bresaola di Punta d’Anca, Burata di Puglia en versgeraspte Tartufo Nero con molto amore!
Plateau met verschillende Italiaanse vleeswaren, kazen & gegrilde groenten met een extra touch van l’Artista
Rauwe en lichtgezouten rundvlees, op smaak gebracht met parmigiano 24 mesi, een drupje olijfolie en een vleugje citroen
De onvergetelijke zacht en knapperige parmaham DOP 24 mesi direct vanuit de provincie van Parma
Traditionele sla bestaande uit de kleuren van Italië; Pomodoro, mozzarella di bufala & basilico.
Con vers gegrilde octopus // Spaghetti al pomodoro geserveerd met ansjovis, kappertjes, olive taggiasche
Con Ierse filet pur // Geserveerd met tagliatelle, gegrilde groenten, rucola en parmigiano 24 mesi
Specialiteit van de Chef // Een heerlijke spaghetti, geserveerd met een halve kreeft, gambas, mosselen, vongole en Sint-Jakobsschelpen
Con cozze & pistacchio // Spaghetti met verse reuzengarnalen, mosselen, pomodorino en een huisgemaakte pistache pesto
Rigatoni met San Marzano’s tomatensaus, burrata di Puglia, gefrituurde aubergines
Onze bestseller! Tagliatelle con crema di parmigiano, bio oesterzwammen & verse truffels
Ragazzi! Onze klassieke carbonara geserveerd con crema di parmigiano, guanciale en verse zwarte truffels… zeker een aanrader
Pikante tagliatelle met Salsiccia (Italiaanse worst), courgettes en Nduja (pikante vlees uit Calabria)
Spaghetti met zeeschelpjes in zijn kookvocht, kerstomaten en look
Tagliatelle met verse zeevruchten in zijn kookvocht met kerstomaten en look
Rigatoni met ventricina piccante, gorgonzola, n’duja, pomodorini en parmigiano 24 mesi
Spaghetti met een rundsragu della nonna
Tagliatelle met balletjes in San Marzano’s tomatensaus ; Italiaanse stijl
Spaghetti con pesto di basilico, pomodorini, salsiccia (Italiaanse worst) en verse straciatella on top
Tagliatelle con pesto di basilico en verse seizoensgroenten
Ragazzi! De echte carbonara zonder room! Spaghetti, ei, pecorino Romano DOP & knapperige guanciale Levoni
Un classico della cucina Napoletana! Spaghetti met tomatensaus di San Marzano, ansjovis, kappertjes, knoflook en olijven di Gaeta
Pikante rigatoni met San Marzano tomaten, verse peperoncino, knoflook en guanciale